Del Historien Din

Vi tror i det å dele historier, kan du hjelpe til å gi håp for andre, fjerne myter og fjerne stigma.

Din historie betyr noe

Takk for at du besøker nettstedet vårt og for din interesse for å dele historien din. Send inn din historien nedenfor.

STIGMA skammer og isolerer, det skaper skillet mellom “dem” og “oss”. Historier kan endre det. Ved å skape forbindelser gjennom historier, arbeider vi med å bryte ned disse barrierer for et mer inkluderende Norge.

Om kampanjen

Hvis du har opplevd stigma eller diskriminering av noe slag, bare på grunn av hvem du er, oppfordrer vi deg til å dele historien din.

Vi oppfordrer også deg som har støttet noen som har opplevd diskriminering eller stigma eller mistet en kjær på grunn av stigmatiseringens innvirkning, til å dele historiene dine.

Historien din kan utgjøre hele forskjellen for noen som er berørt av en lignende opplevelse – så vel som å utdanne andre om virkeligheten av stigma i en persons liv.

Stigma kan ramme hvem som helst

Alle mennesker som har opplevelser og ulike bakgrunner er velkommen i bevegelsen vår. Om du har følt stigmatisert for rusbruk, mental helse, funksjonshemming, sykdom, eller det som omfatter rettigheter, fengsel, rase, kjønn, seksuell identitet, for å nevne noe. Vi tror alle fortjener å bli behandlet med verdighet og respekt.

Historiene kan omfatte opplevelser og språk du har opplevd som opprørende eller triggende. Vi ønsker ikke å sensurere historiene eller endre språkbruk for å presentere en autentisk representasjon fra de som bestemmer seg for å dele.

Målet med historiene er å skape en plattform for enkeltpersoner som er dedikert til å gi en positiv innvirkning. Vårt håp er at ved å dele historiene, vil vi redusere stigma ved å belyse handlingene fra stigmatiserende og diskriminerende opplevelser som har påvirket så mange kjære og medlemmer av vårt samfunn.

Vennligst bli med oss ​​i dette arbeidet.
Ta kontakt med oss. Del med andre.
Lær gjennom forståelse.
Vi støtter deg.

Send inn historie

Vennligst bruk noen minutter for å sende inn historien din, og kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål.

Sørg for at historien din er egnet til å deles offentlig, og vi vil sette stor pris hvis du også vil dele et bilde for å visuelt representere historien din.

Vi samler inn din kontaktinformasjonen kun for bekreftelsesformål, vi vil ikke dele noen kontaktinformasjon offentlig.

Alle innleveringer overholder retningslinjene som finnes på den juridiske siden .

Hvordan hørte du om oss?

Ville du være interessert i å tale/fortelle historien på video eller lyd?

Er du under 18 år?

Velg emne historien din skal merkes:

Ved å merke "JA" gir jeg Spero tillatelse til å gjøre historien min offentlig og kan dele den og / eller bilder på offentlig nettsted, sosiale medier og skriftlige materiale.

7 + 8 =